Солитер Драконы Mod

Солитер Драконы {MOD_HACK}

Солитер Драконы - захоплююча карткова гра солітер для вас.. Солитер Драконы Mod v1.0.69

Обновлять: 20/05/2024
Расходы: БЕСПЛАТНО
MOD: FREE
Устанавливает
5 000 000+
Категория
Размер

Солитер Драконы — захоплююча карткова гра солітер для вас з чудовою темою Драконів. Заснована на карткових іграх солітер, вона відповідає духу класичного солітера (також відомого як Пасьянс) і допоможе вам тренувати свій мозок.

Гра Солітер Драконы перенесе вас у чарівний світ середньовічного острова. Ви можете грати з відьмою, щоб вирушити на пригоди і зустріти різні види драконів у світі меча і магії. Більше того, ви можете створити свій рай, збираючи там десятки драконів, наприклад, жар, листву, астру, лавового дракона, обсидіанового дракона і т. д. Це не просто гра солітер, яка розвиває і активізує ваш мозок, але також випробування для вас, що дозволяє дізнатися більше про драконів і дружити з ними у грі. Приходьте з відьмою і спробуйте БЕЗКОШТОВНУ гру солітер ЗАРАЗ!

  • ТВОРЧА ГРА СОЛІТЕР
    Поклавши в основу класичну гру солітер (також відому як Пасьянс), ми додали для вас ТВОРЧИЙ світ драконів з різними середньовічними істотами.

  • НЕОЧІКУВАНИЙ СЮРПРИЗ У ЯЙЦЯХ ДРАКОНА
    Кожен раз, коли ви отримуєте нове яйце дракона, ви не знаєте, який дракон знаходиться всередині. Дозвольте відьмі використовувати магію, щоб прискорити вилуплення. Отримайте більше видів драконів з драконячих яєць!

  • ТОЧНО РОЗРОБЛЕНІ ТЕМИ
    Помістіть вилуплених драконів на Острів Драконів і дайте їм вирости природним чином, вони забезпечать вам магію, щоб очистити безжиттєве середовище існування, щоб у вас була можливість красивіше прикрасити острів драконів!

  • ТИСЯЧІ ВИКЛИКІВ
    Разом з Щоденними викликами ви можете проходити більше ніж десятки тисяч викликів класичного солітера, граючи в будь-який час і в будь-якому місці!

Якщо вам подобається грати в ігри солітер Пасьянс, для вас ця неухильно будуть ВІДМІННІ класичні ігри солітер на мобільних пристроях! Ви можете тренувати свій мозок і ділитися нею з друзями і членами сім’ї! А якщо вам також подобаються дракони, не розмірковуючи завантажуйте і починайте грати в цю класичну гру солітер ЗАРАЗ!

  • Оптимизована визуальная графика и пользовательские интерфейсы.
    — Устранены ошибки и улучшена производительность.
узнать больше
Крах

Больше информации

Версия: 1.0.69.
Требуется Android: .
Оценивать: 164142.
Рейтинг контента: Для всех.
Устанавливает: 5 000 000+.
Товар: От 0,99 $ до 79,99 $ за товар.
Разработчики: Playdayy.
Голоса: 12646.
Интерактивный: .
Скачать Android
Скачать Iphone
Разработчики
Игры и связанные приложения
Contact help ads, guest post: t.me/contacthelpads